Crnogorci ne mogu prežaliti poraz u Zenici: "Puno smo kvalitetnija ekipa!"

Sada se okreću domaćem prvenstvu

Crnogorci ne mogu prežaliti poraz u Zenici: "Puno smo kvalitetnija ekipa!"

S. Mlaćo

Budućnost se sinoć na Bilinom Polju predstavila kao jako kvalitetan rival.

Crnogorski tim imao je period igre u kojem je bio i bolji od bh. prvaka, no na kraju su nogometaši Sarajeva ima razloga za slavlje.

"Rano primljen gol, ali vratili smo se u pravo vrijeme. U prvom poluvremeni smo dominirali, kao i u drugom, imali tu šansu kod 1:1, njihov igrač je sa linije skinuo loptu. Poslije nekih 15 minuta njihovog neprelažnje centra uslijedila je kontra i postigli su nam pogodak", kazao je prvotimac Budućnosti Miloš Raičković.

Mišljenja da je Budućnost bolja ekipa.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Igrali smo hrabro, pokazali koliko možemo, kao i to da smo puno kvalitetnija ekipa, ali sa manje sreće", dodao je Raičković.

Budućnost se sada okreće domaćem prvenstvu, dok Sarajevo narednog četvrtka dočekuje Celtic.

Promo

Top Komentari

Ende
E vala ... Sarajevo je odigralo utakmicu ispod svoga nivoa i to treba priznati. Ali i sa takvom igrom Buducnost nipocemu bolja od Sarajeva nije bila. I statistički i po prilikama je Sarajevo bolje bilo tačno za ovaj jedan gol... Igrali su 20 minuta sa igračem više i šanse nisu napravili.
31 2
LevoKrilo
Kako je teško biti objektivan i realan, nevjerovatno....Sarajevo sa igraćem manje dva mrtva zicera za 3:1, a imali smo priliku i kod 1:0 za 2:0.
28 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi