Crnov nakon razlaza sa Željezničarom našao novi klub

Uskoro potpisuje ugovor

Crnov nakon razlaza sa Željezničarom našao novi klub

Doskorašnji fudbaler Željezničara Ivan Crnov karijeru će, kao što se i najavljivalo, nastaviti u Bugarskoj.

Epizoda u Željezničaru za hrvatskog fudbalera nije ispala onako kako je očekivao, pa je po završetku sezone došlo do razlaza između dvije strane, a za novim angažmanom Crnov nije dugo tragao.

Naime, naredna stanica u njegovoj karijeri će gotovo sigurno biti Lokomotiv Plovdiv na čijem čelu je nekadašnji reprezentativac BiH Bruno Akrapović. Mediji u Bugarskoj pišu kako je Crnov već odigrao nekoliko kontrolnih utakmica za ovaj tim i da bi uskoro trebao potpisati ugovor.

Problema sa prilagodbom u novoj sredini Crnov sasvim sigurno neće imati. U klubu je, naime, prava hrvatska kolonija koju čine Antoni Milina, Jurica Buljat, Igor Banović, Filip Mihaljević, Ante Aralica.

Podsjetimo, Crnov je u januaru 2017. godine stigao u Željezničar kao veliko pojačanje, no povrede su poremetile i njegove, a i planove njegovog sada već bivšeg kluba. U našoj zemlji je još igrao za Zrinjski i Široki Brijeg.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi