Crouch oduševljen golovima

Crouch oduševljen golovima

Napadač Tottenhama Peter Crouch oduševljen je svojim nastupom protiv Egipta. Iako je u igru ušao u drugom poluvremenu, to mu je bilo dovoljno da se dva puta upiše u strijelce i svoj golgeterski saldo za nacionalni tim zaokruži na 20 pogodaka u 37 utakmica. Crouch je time vjerovatno zacementirao svoje mjesto u timu na svjetskom prvenstvu.

"Kad igram u ekipi kao što je ova, uvijek imam osjećaj da ću se naći u mnoštvu prilika jer na sredini terena imamo jako puno kvalitetnih igrača. Ponosan sam na svoj golgeterski niz u nacionalnom timu i želim da se tako i nastavi", rekao je Crouch.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.