Cruyff brani Pellegrinija
Manuel Pellegrini

Trener Reala u nezavodnoj situaciji

Cruyff brani Pellegrinija

Legenda Barcelone i amsterdamskog Ajaxa, Johan Cruyff, uvjeren je da trener Reala Manuel Pellegrini vodi unaprijed izgubljenu bitku na Santiago Bernabeu.

Pellegrini se nalazi u veoma teškoj situaciji. Uprava na njega vrši strahovit pritisak rezultata, a igrači, poput Gutija, se ponašaju kao razmažena djeca.

"U ekipi u kojoj vlada ogroman pritisak i gdje ima mnogo novih igrača, jako je teško raditi. Real ima sjajnog trenera, ali svi znaju da u Madridu žele nešto drugo. Jako je teško kontrolisati igrače, kada svi znaju da uprava želi nešto drugo", rekao je legendarni napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.