Cruyff: Guardiola neće napustiti Barcu

Legendarni Holanđanin vjeruje u Guardiolin ostanak

Cruyff: Guardiola neće napustiti Barcu

Legendarni holandski fudbaler i stučnjak, Johan Cruyff, koji je ostavio neizbrisiv trag u Barceloni, komentarisao je trenutnu situaciju oko trenera Blaugrane Pepa Guardiole.

"Kao fudbaler je bio značajan dio tima, sada je to kao trener. Ne vjerujem da će napustiti Barcelonu, a u svakom slučaju neće čekati još dva mjeseca kako bi objavio svoju odluku." rekao je legandarni Holanđanin.

Guardiolin ugovor sa Barcelonom ističe na kraju sezone, a obzirom da još uvijek nije odlučio da li će ga produžiti, špekuliše se da bi ipak mogao napustiti Katalonce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.