Cruyff: Perez ne zna mnogo o fudbalu

Cruyff: Perez ne zna mnogo o fudbalu

Johan Cruyff je doveo u pitanje ispravnost velikog trošenje madridskog Reala da ovog ljeta potroši ogroman novac na pojačanja.

Nekadašnji fudbaler i trener Barcelone izjavio je kako predsjednik Real Madrida Florentino Perez zna više o biznisu nego o fudbalu.

"On je sposoban biznismen, ali potpisivanje najboljih fudbalera ne znači da zna mnogo i o fudbalu", smatra ovaj Holanđanin.

"U Manchester Unitedu Cristiano Ronaldo je bio najbolji igrač koji je imao sve. To sve isto ima i Leo Messi u Barceloni, a Ronaldo će tekmorati se izboriti za takav status u Realu", dodao je Cruyff.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.