Cruyff: Real bi bio bolji sa Loewom

Legendarni Holanđanin nastavlja verbalni rat sa Mourinhom

Cruyff: Real bi bio bolji sa Loewom

Legenda Barcelone i svjetskog fudbala, Johan Cruyff, ponovo je "ispalio" nekoliko oštrih strelica prema Joseu Mourinhu, izjavivši da bi Real bio bolji i opasniji pod vodstvom Joachima Loewa.

Prethodnih dana, pojavile su se špekulacije da bi Loew, inače aktuelni njemački selektor, mogao naslijediti Mourinha na klupi Kraljevskog kluba, nakon što Portugalac ode sa klupe Reala.

Cruyff je to kratko prokomentarisao:

"Za Barcelonu bi bilo opasnije i teže igrati protiv Reala koji predvodi Loew."

Cruyff je i prije nekoliko dana imao verbalni duel sa Mourinhom u španskim medijma, a od ranije je poznato, da i nije prevelik fan portugalskog trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.