Cruyff: Real se ne smije otpisati

Cruyff: Real se ne smije otpisati

Legenda Barcelone i svjetskog fudbala, Holanđanin Johan Cruyff upozorio je da Real Madrid nije otpisan iz utrke za baslov prvaka Španije.

Ekipa trenera Josea Mourinha jučer je poražena na gostovanju kod Osasune, te sada Barcelona ima čak sedam bodova prednosti nad najvećim rivalima.

"Špansko prvenstvo nije ni blizu da bude odlučeno. Sedam poena prednosti, plus bolja gol-razlika, predstavlja veliku prednost jer ekipa ne prosipa bodove. Međutim, moramo biti sigurni da niko ne otpiše Real Madrid prije vremena", rekao je Cruyff.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.