Crvena zvezda gostuje Leotaru

25. februara u Trebinju

Crvena zvezda gostuje Leotaru

D. Banović

Seriju kontrolnih utakmica u sklopu priprema za nastavak sezone, fudbaleri Leotara završit će utakmicom protiv Crvene zvezde.

Nekadašnji evropski i svjetski prvak će 25. februara gostovati na stadionu Police.

"Nismo mogli da poželimo boljeg rivala u generalnoj probi pred start drugog dijela sezone. Crvena zvezde će biti pravi test svega onog što će uraditi tokom priprema. Mi smo za 19. februar dogovorili i utakmcu, također u Trebinju, protiv Spartaka iz Subotice", izjavio je sportski direktor Leotara Željko Radović.

Kad je riječ o pojačanjima, na stadionu Police niko ne želi da iznosi bilo kakve detalje u javnost.

"Imam spisak igrača koje bi volio da vidim ove zime u Leotaru. U toku su pregovori, a o imenima ćemo pričati kad za to dođe vrijeme", kaže trener Borče Sredojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.