Crveni đavoli potpisali ugovor sa mladim Čileancem

Crveni đavoli potpisali ugovor sa mladim Čileancem

Midhat Šljivak

Mladi čileanski napadač Angelo Henriquez potpisao je danas ugovor sa Manchester Unitedom.

Ovaj 18-godišnji fudbaler među Crvene đavole stiže iz ekipe Universidada, gdje je igrao zaista sjajno, te je u 18 odigranih susreta postigao 11 golova, nakon čega je stigla ponuda od tima sa Old Trafforda.

Još uvijek nije poznato koliko je novca Henriquz plaćen, niti je poznato na koliko je potpisan ugovor.

"Uzbuđen sam što ću igrati za najveći svjetski klub. Jedva čekam da zaigram i nadam se da ću biti dio mnogih uspjeha kluba u narednim godinama", rekao je mladi Čileanac za zvaničnu stranicu tima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.