Crveno - crni bez Purića na pripreme

Čelik u srijedu putuje za Antalyju

Crveno - crni bez Purića na pripreme

A. Beganović

Fudbaleri zeničkog Čelika sutra putuju u Split odakle će u srijedu otputovati u Antalyju gdje će se pripremati za nastavak sezone.

Šef stručnog štaba, Abdulah Ibraković, u Antalyju će povesti 23 igrača, no ono što je u ovom trenutku za navijače Čelika najvažnije, među putnicima neće biti Darija Purića, koji će karijeru najvjerovatnije nastaviti u inostranstvu.

"Ne idem u Antalyju jer u nekoliko narednih dana imam pregovore sa jednim inostranim klubom. Postoji velika mogućnost da karijeru nastavim u inostranstvu, a sve bi se trebalo znati do kraja ove sedmice", rekao je Purić za SportSport.ba.

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše da bi Dario Purić, ukoliko ne ode u inostranstvo, karijeru mogao nastaviti u Sarajevu.

"Prioritet mi je inostranstvo. Zvali su me iz Sarajeva i tu se nema šta kriti. Obavili smo neke razgovore, no ponavljam, moja najveća želja je odlazak u inostranstvo. Ako se ne realizira transfer najvjerovatnije ću se priključiti Čeliku u Antalyji. Otvoren sam za sve razgovore, no u Bosni i Hercegovini zenički premijerligaš ima prioritet."

Čelik će u Antalyji odigrati pet prijateljskih susreta i to protiv Gwangona, Nefčija, Brašova, Hradec Kralova i Černomoreca.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije