CSKA rutinski, Rahimić ponovo na klupi

Premier liga Rusije

CSKA rutinski, Rahimić ponovo na klupi

CSKA Moskva upisao je i četvrti trijumf u nizu u ruskoj Premier ligi, ovog puta kao gost rezultatom 3:1 protiv tima Krylie Sovjetov. 

Armijci su nakon već nakon sedam minuta imali prednost od dva pogotka. U četvrtom minutu za 1:0 pogodio je Zoran Tošić, a u sedmom za 2:0 Doumbia što je ujedno bio i rezultat prvog dijela.

U nastavku CSKA nakon deset minuta igre dolazi i do trećeg pogotka kojim je i riješeno pitanje pobjednika ako je uopšte i postojalo. Strijelac je po drugi put bio Tošić.

Domaći su poraz ublažili u 88 minutu golom Chochieva u 88. minutu.Elvir Rahimić ponovo je meč odgledao sa klupe za rezervne igrače.

CSKA je ovim trijumfom zadržala priključak za vodećim dvojcem - Lokomotiw i Zenit, koji imaju i po jednu utakmicu manje.

U drugom susretu koji je igran danas Terek je pogotkom Ivanova došao do pobjede na gostovanju kod Amkar Perma.

Premier liga Rusije, 24. kolo:

Amkar – Zenit 0:1 (Ivanov 42.)
Krylia Sovjetov – CSKA Moskva 1:3 (Chochiev 88./Tošić 4., 55., Doumbia 7.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.