CSKA sprema ponudu za Luku Modrića?
Luka Modrić

Moskovljani žele hrvatskog reprezentativca

CSKA sprema ponudu za Luku Modrića?

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Tottenhama, Luka Modrić, prioritetni je cilj čelnika moskovskog CSKA u januarskom prelaznom roku.

Tako fourfourtwo.com piše kako su predstavnici ruskog kluba već započeli pregovore sa Tottenhamom, kako bi u januaru angažovali nekadašnjeg veznjaka Zrinjskog iz Mostara i Dinama iz Zagreba.

Navodno, Moskovljani su spremni ponuditi 18 miliona eura za 25-godišnjaka koji je prije dvije godine stigao na White Hart Lane.

Modrića ugovor sa Spursima veže do 2016. godine, pa bi CSKA, želi li ga dovesti, morao napraviti velike napore, ali i dosta uložiti. Usput, postavlja se pitanje da li bi se u sjevernom Londonu odrekli usluga jednog od svojih ponajboljih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.