Cuadrado već u januaru napušta Juventus?

Barcelona zainteresovana za Kolumbijca

Cuadrado već u januaru napušta Juventus?

Endin Čaušević

Čelnici Barcelone najavili su da će u januaru biti nekoliko promjena u ekipi, te da će katalonski tim dovesti barem jedno pojačanje.

Katalonci su ovog ljeta ostali bez Danija Alvesa koji je odlučio otići u Juventus, te je vidljivo da Barca ima problema na poziciji desnog beka. Aleix Vidal ne pruža partije kakve se očekuju, te je jasno da će ovaj igrač u januaru napustiti Nou Camp.

Na poziciji desnog beka trenutno igra Sergi Roberto koji je inače vezni fudbaler što je natjeralo čelnike kluba da na zimu dovedu pojačanje na ovoj poziciji. Španski mediji špekulišu da je Barcelona zainteresovana da dovede igrača Chelseaja, Juana Cuadrada koji trenutno igra na posudbi u Juventusu.

Čelnici katalonske ekipe nadaju se da će Stara dama pustiti kolumbijskog igrača zbog toga što na njegovoj poziciji igra Dani Alves. Barcelona je voljna da plati oko 20 miliona eura za ovog igrača, ali problem pravi činjenica da je on na posudbi u Torinu do ljeta 2019. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti