Čudesna koreografija navijača Spartaka

Pred meč sa Zenitom

Čudesna koreografija navijača Spartaka

M. Šljivak

Pobjedom nad Zenitom od 2:1 u 23. kolu ruskog prvenstva, fudbaleri moskovskog Spartaka došli su na korak od titule prvaka Rusije, koju čekaju dugih 16 godina.

Deset bodova razlike u odnosu na velikog rivala CSKA na sedam utakmica prije kraja prvenstva, trebali bi biti dovoljni ove sezone sjajnom Spartaku, a posebnu priču prije utakmice sa Zenitom su ispričali domaći navijači.

Oni su nevjerovatnom koreografijom pozdravili svoje fudbalere pred sam početak utakmice. Sve je izgledalo zaista spektakularno i zaista je jako teško izgubiti bodove u ovakvom grotlu.

Na kraju su se fudbaleri Spartaka navijačima odužili na pravi način. Pobijedili su velikog rivala Zenit i tako su im pobjegli na 11 bodova prednosti.

Spartak će do kraja sezone jako teško propustiti šansu da postane prvak, a ovi navijači su to itekako zaslužili.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi