Čudić na pragu dolaska u Borac

Potvrdili iz kluba

Čudić na pragu dolaska u Borac

D. Vejo

Prelazni rok bliži se kraju, a u redovima banjalučkog Borca i dalje se bore za mladog igrača beogradskog Rada Miloša Čudića.

Ove informacije potvrdilo je i rukovodstvo kluba, koje se nada da će uspješno realizovati pomenuti transfer iako je za tako nešto ostalo još malo vremena.

"Prelazni rok protekao je kako smo planirali, uspjeli smo u svojim namjerama, ali se nadamo da ako ne danas, onda sutra realizujemo transfer Miloša Čudića iz Rada. Pokušavamo pronaći zajednički jezik sa Radom, ali i sa samim igračem. On je izrazio želju da dođe, s toga je ona obostrana. Vjerujem da ćemo ovu priču završiti najdalje do sutra", izjavio je član Upravnog odbora Borca, Vico Zeljković.

Pored toga, Zeljković se osvrnuo i na proces dobijanja licence za Premijer ligu BiH.

"Dobili smo reprogram Vlade. Smatram da ćemo licencu moći dobiti, te da neće biti pretjeranih problema oko toga", ističe Zeljković.

Prelaznim rokom, zadovoljan je i sportski direktor Banjalučana.

"Burazor i Đorđević dobro će nam doći u nastavku sezone. Trebaju nam takvi igrači zbog njihove brzine i tehnike. Ostale su još sitnice oko Čudića, vjerujem da ćemo uspjeti u svom naumu", dodaje Oliver Jandrić.

Potencijalna akvizicija Borca Miloš Čudić igra na poziciji veznog igrača, a ima 21. godinu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi