Cudicini povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Tottenham bez Cudicinija

Cudicini povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Adnan Beganović

Golman engleskog fudbalskog premierligaša Tottenhama, Talijan Carlo Cudicini povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer prijepodne u Londonu, objavili su britanski mediji.

Do nesreće je došlo kada se Cudicini vozeći na motoru BMW sudario s Ford Fiestom koja je dolazila iz suprotnog smjera. Cudicini je hitno je prevezen u bolnicu, a još uvijek se ne zna koliko će odsustvovati s terena.

Za volanom Fieste nalazila se mlada žena, a u automobilu je bilo i malo dijete, no oni su prošli bez ozbiljnijih povreda.

Cudicini je u Tottenham stigao iz gradskog rivala Chelseaja u januaru ove godine, a tokom karijere bio je član Milana, Lazia, Castel Di Sangra, Prata i Coma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.