Čudo za jednu sezonu? Mohamed Salah ponovo na čelu liste strijelaca Premier lige

Prestigao Aubameyanga

Čudo za jednu sezonu? Mohamed Salah ponovo na čelu liste strijelaca Premier lige

Wolverhampton i Liverpool na Molineuxu u ovim trenucima igraju prvu utakmicu 18. kola engleske Premier lige.

Redsi su do vodstva došli u 18. minuti, a strijelac je bio fenomenalni Egipćanin Mohamed Salah na asistenciju Fabinha.

Salahu je ovo bio 11 gol u sezoni, te je na taj način došao na čelo liste najboljih strijelaca Premier lige za ovu sezonu i ostavio Aubameyanga na drugom mjestu sa 10 golova.

Čini se da Mohamed Salah ipak nije "čudo za jednu sezonu" kako su ga mnogi prozvali nakon senzacionalne prošle sezone. Egipćanin je i ove itekako u utrci za najboljeg strijelca lige...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

qweem
Tko kod imalo prati fudbal vidi da on nije tip igrača koji bljesne jednu sezonu,Salah je top igracina i bice top dok god bude igrao.
27 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi