Cuellar neće napustiti Aston Villu

Unatoč interesovanju Seville

Cuellar neće napustiti Aston Villu

Edmir Škorić

Nakon što su otočki mediji štopera Aston Ville Carlos Cuellara povezivali sa španskom Sevillom, trener Vilenjaka Martin O'Neill tvrdi da 28-godišnjak neće napustiti Birmignham.

Carlos Cuellar (28) igrao je ranije za Numanciju i Osasunu, te je 2007. godine prešao u redove Glasgow Rangersa, da bi ga trener Martin O'Neill doveo u Aston Villu za naknadu od 8 miliona dolara i u to vrijeme Vilenjaci su bili na četvrtom mjestu Premiershipa.

Daily Mail tvrdi da će Cuellar biti zainteresovan vratiti se kući u Španiju do kraja zimskog prelaznog roka, kako bi poboljšao svoje izglede da ga selektor Furije Vicente del Bosque pozove u momčad za nadolazeće SP. Navodno, Sevilla je zainteresovana za njegove usluge.

"Nisam čuo ništa o ovoj priči. Mislim da je Carlos presretan ovdje i da nas neće napustiti", kazao je O'Neill.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti