Čukarički najteži rival, mali klubovi poželjni

Čukarički najteži rival, mali klubovi poželjni

4. Celje (Slovenija) - nezgodan rival, ali poželjan

Midhat Šljivak

FK Željezničar evropski put ove sezone počinje od prvog pretkola Evropske lige. Plavi su nositelji u prvom pretkolu, pa ih vjerovatno očekuje i duel s nekim lakšim rivalom. Međutim, ima i onih ekipa koje bi se rado izbjegle.

Ekipa Celja je jedan od najnezgodnijih rivala koje bi Plavi mogli dobiti u prvom pretkolu. Međutim, pored činjenice da je Slovenija jako blizu i da bi po upravu bh. viceprvaka sa financijske strane ovo bio možda i idealan rival, sa slovenačkim predstavnikom se može igrati, iako su jako nezgodni.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.