Ćulov donio bodove Čeliku

Premijer liga BiH

Ćulov donio bodove Čeliku

Čelik je pred svojim navijačima na Bilinom Polju, bez sedmorice standardnih prvotimaca, golom Adisa Ćulova sa 1:0 savladao tuzlansku Slobodu.

Trener zeničkog premijerligaša Čelika, Abdulah Ibraković, odlučio je Slobodi suprostaviti izmijenjenu ekipu, bez čak sedam strandardnih prvotimaca, kako bi odmorio svoju momčad uoči revanš susreta finala Kupa Bosne i Hercegovine koji igraju na Bilinom Polju protiv Željezničara u srijedu navečer.

U nastavku, Sloboda je pokušala doći do izjednačenja, ali odbrana Čelika danas je odigrala odlično. Najbolju priliku za Tuzlake imao je Mujić desetak minuta prije kraja utakmice, ali golman Zeničana Luka Biulobrk uspio zaustaviti njegov udarac sa desetak metara.

Čelik je tako došao do svoje 11. ovosezonske pobjede, te odlično najavio finale Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu protiv Željezničara.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.