Ćulov nakon dolaska u Bratstvo: Želim opravdati epitet pojačanja

Gračanlije dovele još jednog igrača

Ćulov nakon dolaska u Bratstvo: Želim opravdati epitet pojačanja

E. Oštraković

Nakon što je prije nekoliko dana redove Bratstva pojačao napadač Kosta Bajić, danas je prvoligaš iz Gračanice doveo još jednog novog igrača.

Naime, dres Gračanlija će u narednoj sezoni nositi i Alija Čulov.

"Potpisao sam ugovor na pola godine. Ono što mogu reći je da sam uslovima zadovoljan, a nadam se da će uprava i Gračanlije biti zadovoljni sa mnom, te da ću se truditi i opravdati epitet pojačanja. Sigurno da uz još par pojačanja Bratstvo će biti u vrhu kao i prethodnih godina, to je cilj i za to ćemo se i boriti. Navijačima mogu samo obećati borbu za svaku loptu i da ću svaku utakmicu dati sve od sebe za pobjedu", rekao je Ćulov za naš portal.

U dosadašnjem dijelu karijere ovaj nogometaš koji igra na poziciji zadnjeg veznog nastupao je za FK Sarajevo, NK Podrgrmeč, a u Bratstvo dolazi iz visočke Bosne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije