Ćulov: Ponuda ima, najbliže sam Čeliku

Ofanzivni veznjak još uvijek nije potpisao

Ćulov: Ponuda ima, najbliže sam Čeliku

Adnan Beganović

Iako su pojedini mediji objavili da će ofanzivni veznjak Adis Ćulov danas potpisati ugovor sa Čelikom, do potpisa još uvijek nije došlo, a to nam je potvrdio i nekadašnji igrač Olimpica.

"Istina je da sam najbliže Čeliku, ali još uvijek nisam ništa potpisao. Ponuda ima, kako iz inostranstva, tako i iz Premijer lige, tako da se ne opterećujem baš previše", rekao je Ćulov za SportSport.ba i dodao:

"Iz Čelika su trenutno najkonkretniji, ali ponavljam, još uvijek posao nije okončan. Mislim da bi se u nekoliko narednih dana trebalo znati gdje ću nastaviti karijeru.".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.