Ćulum: Debi na klupi Slobode bio je težak

Trener Slobode MG za SportSport.ba

Ćulum: Debi na klupi Slobode bio je težak

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada jučer su na svom terenu u sklopu 20. kola Prve lige Republike Srpske remizirali sa prijedorskim Rudarom (2:2), te tako i dalje ostali 10. tim u prvenstvu.

Mrkonjićani su u dva navrata vodili, te su pri rezultatu 2:1 imali sjajnu priliku da postignu gol ali je protivnički čuvar mreže sjajno reagovao i spasio svoj tim.

Za novoizabranog trenera Slobode Čedomira Ćuluma ovo je bio debi na klupi tima iz Mrkonjić Grada.

"Zadovoljan sam zalaganjem svojih igrača na terenu. Težak debi jer smo igrali protiv tima koji se bori za prvo mjesto. Imali smo svoje šanse gdje smo mogli stići i do pobjede ali eto, protivnik nas je kaznio iz slobodnog udarca te smo nakon toga morali braniti bod do kraja susreta", izjavio je za SportSport.ba trener Slobode MG, Čedomir Ćulum.

Do kraja regularnog dijela šampionata ostala su još dva kola. U narednom, Sloboda će gostovati ekipi Borca u Šamcu, dok će u posljednjem biti domaćin Fočacima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi