Ćulum očekuje ubjedljiv trijumf

Uoči duela sa Braniteljom

Ćulum očekuje ubjedljiv trijumf

Adnan Beganović

U okviru četvrtfinala kupa Bosne i Hercegovine Željezničar će danas na Grbavici dočekati Branitelj, a veznjak momčadi s Grbavice Milan Ćulum vjeruje da će on i njegovi saigrači već u današnjem susretu obezbjediti prolaz u polufinale.

"U duel sa Braniteljom ulazimo sa mnogo respekta i bez ikakvog potcijenjivanja. Momčad koja je došla među osam najboljih sasvim sigurno ima svoj kvalitet i svako potcijenjivanje može nas koštati", rekao je Ćulum za SportSport.ba i dodao:

"Od prvog minuta krenut ćemo ofanzivno kako bismo što prije razbili bunker gostiju. Priželjkujemo ubjedljivu pobjedu, odnosno nadamo se da ćemo ostvariti rezultat koji će nam garantovati prolaz u polufinale. Nakon revanš susreta očekuje nas duel sa Borcem, tako  da bi nam danas ubjedljiva pobjeda mnogo značila jer bismo onda mogli u Mostaru odmoriti neke igrače, odnosno mogli bismo mnogo svježiji ući u duel sa Banjalučanima."

Prvi četvrtfinalni susret kupa BiH između Željezničara i Branitelja igra se danas na Grbavici sa početkom u 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.