Ćulum: Treba nam podrška, a ne vrijeđanje

Uoči finalnog susreta Kupa BiH

Ćulum: Treba nam podrška, a ne vrijeđanje

Adnan Beganović

"Očekujem pobjedu. U ovom momentu nam je to najbitnije. Ne želim se zamarati sa nekom gol razlikom, samo je bitno da dođemo do trijumfa", uoči večerašnjeg prvog finalnog susreta Kupa Bosne i Hercegovine za SportSport.ba govori Milan Ćulum.

Veznjak Željezničara, Milan Ćulum, optimističan je uoči večerašnjeg duela sa Čelikom. Naime, Ćulum smatra da on i njegovi saigrači mogu doći do trijumfa, ali za uspjeh, bar prema njegovim riječima, trebat če im podrška sa tribina, a ne vrijeđanje.

"Poznajemo dobro momčad Čelika i mogu reći da imaju određen kvalitet. Međutim, mislim da smo u ovom trenutku mi bolji i uvjeren sam da ćemo ostvariti pobjedu. Istina, u posljednje vrijeme ne igramo baš najbolje na Grbavici, no ni Čelik ne briljira na gostujućim terenima. Mislim da u ovoj sezoni još nisu slavili u gostima, a smtram da svoj negativan  niz neće prekinuti na Grbavici", rekao je Ćulum i dodao:

"Međutim, večeras je tek prvo poluvrijeme i odluka o pobjedniku Kupa past će na Bilinom polju. Treba nam i podrška sa tribina, ali ne samo sa juga, nego i sa sjevera i zapada. Podrška je najbitnija kada se lošije igra, samo nas tada navijači mogu podići. Dakle, večeras nam više no ikad treba podrška sa tribina, a ne vrijeđanje."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti