Ćulum: Zašto ne Partizan

Većina ne želi klubove iz regiona, ali ne i on

Ćulum: Zašto ne Partizan

Adnan Beganović

Sarajevski Željezničar sutra će saznati ime protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka, a veznjak momčadi s Grbavice, Milan Ćulum, nije od onih koji bi rado izbjegli neku momčad iz regiona.

"Iskreno da vam kažem, nisam toliko upoznat sa igračkom kvalitetom tih klubova koji su naši mogući protivnici. Uglavnom svi se oslanjamo na neku tradiciju i po istoj imamo svoje želje. Teško će biti igrati s bilo kojom momčadi, ali mislim da imamo kvalitet da se ravnopravno borimo sa svima", rekao je za SportSport.ba Milan Ćulum i dodao:

"Pričamo u svlačionici o sutrašnjem žrijebu i to je u krajnjem slučaju i sasvim normalno. Nekako mi se čini da se gotovo svi bezpotrebno boje Partizana, a eto ja bih lično najviše volio da nam žrijeb sutra donese 'crno-bele'. Nije to Partizan od prošle sezone. Najbolji igrači žele otići iz Beograda, a ovi što će sigurno ostati nisu baš neke naročite kvalitete. Poznajem mnogo igrača Partizana, dosta njih igralo je u nekim manjim srbijanskim klubovima i vjerujte mi da mi nismo ništa lošiji. Pored Partizana mislim da bismo imali velike izglede i u duelima sa AIK-om i Aktobeom", zaključio je Ćulum.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.