Ćurguz: Imperativ Čelika je naša šansa

Premijer liga

Ćurguz: Imperativ Čelika je naša šansa

Adnan Beganović

Nakon veoma dobrog ulaska u novu sezonu te osam osvojenih bodova iz četiri kola, popularni Uljari danas idu na noge grogiranom Čeliku, a sudeći prema izjavama koje dolaze iz tabora Modriče i Čelika, na Bilinom polju možemo očekivati dobru nogometnu predstavu.

„Sjajno smo otvorili prvenstvo i nadam se da ćemo i nakon večerašnjeg susreta ostati neporaženi. Iako zbog neigranja kartoniranih Đorića i Bogičevića u Zenicu idemo oslabljeni, moja očekivanja su velika“, rekao je šef struke popularnih Uljara, Zoran Ćurguz, za SportSport.ba te dodao:

„Čelik je pod velikim pritiskom i oni danas „moraju“ dobiti. Upravo tu vidim našu najveću šansu. Igramo doista dobro i očekujem da ćemo se i na Bilinom polju predstaviti u dobrom izdanju i na kraju se radovati. Bod iz današnjeg susreta jako bi me zadovoljio, ali ako se ukaže prilika i za tri, siguran sam da ćemo je iskoristiti“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti