Ćurguz oduševljen prijemom u Mostaru

Trener Zvijezde iz Gradačca

Ćurguz oduševljen prijemom u Mostaru

Edmir Škorić

Zoran Ćurguz, šef stručnog štaba Zvijezde iz Gradačca, istakao je zadovoljstvo prijemom u Mostaru od strane Zrinjskog i njegovih navijača, te pohvalio suđenje.

Podsjetimo, Zvijezda je golom Srđana Savića u Mostaru Pod Bijelim Brijegom slavila svoju prvu gostujuću pobjedu od ulaska u najelitnije društvo bh. timova. Zoran Ćurguz, trener Zvijezde koji je u toj utakmici i službeno debitovao na klupi Zmajeva, nije mogao a da ne pohvali prijem od strane Zrinjskog i njegovih navijača te suđenje na koje se, kako sam ističe, ranije nije moglo naići.

"Moram pohvaliti prijem domaćina od samog našeg dolaska u Mostar. Čitava organizacija prije i poslije utakmice je protekla u najboljem redu. Njihovi navijači su aplaudirali Zlatku Đoriću, našem ponajboljem pojedincu koji je pred kraj utakmice napuštao teren, što dovoljno govori. Naš autobus je na najbolji način ispraćen iz Mostara i zaista sam oduševljen. Osim toga, nikada ranije nisam naišao na ovako korektno suđenje i nadam se da će u narednim kolima biti više ovakvih utakmica", kazao je trener Zoran Ćurguz za SportSport.ba.

U sedamnaestom kolu Zvijezda će na Banja Ilidži pred svojim navijačima ugostiti Slaviju iz Istočnog Sarajeva. Iako bez prvog golmana Elvisa Karića (suspendiran), u taboru 'crveno-bijelih' su optimisti i vjeruju u pobjedu koja će biti još jedan iskorak sa donjeg dijela tabele.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.