Ćurguz optimističan pred duel sa Širokim

Premijer liga, 6. kolo

Ćurguz optimističan pred duel sa Širokim

Adnan Beganović

Jedna od zanimljivijih utakmica 6. kola Premijer lige BiH danas će biti odigrana u Modrići gdje istoimenom domaćinu na noge dolazi uvijek neugodni Široki Brijeg. Atmosfera u taboru Modriče je sjajna, a to nam je potvrdio i trener momčadi Zoran Čurguz.

„U prvih pet kola ostvarili smo i više od zacrtanog tako da susret sa Širokim dočekujemo sa dosta optimizma. Svi igrači su mi na raspolaganju i doista se nadam da možemo do nova tri boda“, rekao je trener popularnih Uljara Zoran Čurguz za naš portal te dodao:

„Široki Brijeg je sigurno kvalitetna ekipa i mislim da su pokazali da znaju igrati na rezultat. Širokobriježani su odigrali dva veoma kvalitetna susreta na gostovanjima u Banja Luci i Sarajevu i mislim da su samo spletom nesretnih okolnosti u tim mečevima ostali bez bodova. Danas očekujem dobru i neizvjesnu fudbalsku predstavu koja će zadovoljiti ukuse svih gledaoca koji dođu na stadion. Siguran sam da će moji fudbaleri dati sve od sebe te da ćemo se na kraju mi radovati“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.