Ćurguz: Vehabović i Mašić su prava pojačanja

Trener Sloge zadovoljan

Ćurguz: Vehabović i Mašić su prava pojačanja

Midhat Šljivak

Polufinalist Kupa BiH Sloga iz Doboja u svom gradu se priprema za drugi dio sezone u kojem momčad iz grada na rijeci Bosni očekuje dobre rezultate.

Sloga se nada plasmanu u finale najmasovnijeg natjecanja, a očekuju da mogu u RS uzeti titulu prvaka ovog entiteta i samim tim izboriti plasman u Premijer ligu. Trener Zoran Ćurguz kaže da je zadovoljan stanjem u ekipi.

"Pripreme idu po planu i programu, a to najbolje pokazujemo kroz utakmice. Vezali smo tri pobjede, a ova poslijednja protiv Kozare od 2:1 me je posebno ohrabrila, jer smo taktički i trkački sjajno odradli posao", kaže Ćurguz.

Mladi trener ne krije da je zadovoljan i pojačanjima koja su došla u Slogu.

"Vehabović i Mašić, koji su stigli iz Zvijezde Gradačac, su se već pokazali kao prava pojačanja. Imamo nekoliko iskusnih igrača, ali i nekoliko mladih i talentiranih fudbalera. Imamo kvalitet da napravimo dobre rezultate, a kad je riječ o Kupu BiH treba sačekati žrijeb i vidjeti ko će nam biti protivnik. Bez obzira na ime rivala, nismo bez šansi", dodao je Ćurguz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti