Ćurguz zadovoljan uprkos porazima
Modriča je u oba kontrolna meča doživjela poraze

"Uljari" se pripremaju u Zlatiboru

Ćurguz zadovoljan uprkos porazima

Edmir Škorić

Modriča Maxima trenutno se nalazi u Zlatiboru gdje se Uljari pripremaju za narednu sezonu Premijer Lige, a trener Zoran Ćurguz je istakao zadovoljstvo dosadašnjim dijelom priprema.

Fudbaleri Modriča Maxime koji su prošlo prvenstvo tek u zadnjem kolu osigurali opstanak u društvo najboljih, sa dosta većim ambicijama pripremaju se u Srbiji za nadolazeću sezonu.

Puleni Zorana Ćurguza odigrali su do sada dvije test utakmice. Najprije su "uljari" izgubili od podgoričke Budućnosti rezultatom 2:1, da bi dan kasnije srpska Jagodina bila bolja rezultatom 3:0. No, trener Ćurguz je za službenu stranicu Modriče kazao kako su golovi plod slabe koncetracije njegovih igrača.

„Sedam dana od prozivke imali smo prvu utakmicu i poraženi od podgoričke Budućnosti sa 2:1. Dan kasnije, utakmicu su započeli golobradi mladići, poraženi smo od Jagodine sa 3:0. Zanimljivo, četiri gola primili smo iz prekida. Dakle, u finišu prvog poluvremena i na početku drugog dijela igre stalno primamo golove i uvijek iz prekida, što će reći da dođe do pada koncentracije kod naših igrača. Tom problemu moramo posvetiti veliku pažnju“, istakao je Ćurguz.

Modričane danas čeka okršaj sa makedonskim Đorđe Petrov, a trener "žuto-plavih" najavljuje najjaču postavu, momke na koje će se najviše računati u prvenstvu.

Modričani planiraju do kraja priprema odigrati prijateljske utakmice sa ekipama Olimpika i zeničkog Čelika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.