Čurić: Nadam se povoljnom rezultatu

Kapiten Travnika pred današnje gostovanje u Bijeljini

Čurić: Nadam se povoljnom rezultatu

Anel Čurić predvodnik je mladog tima Travnika. Kapiten Vezira jedan je od ključnih igrača u ekipi Husnije Arapovića koja u posljednje vrijeme ne igra za pohvalu. 

Negativan rezultatski niz uzrokovao je pad na tabeli i neugodno petnaesto, predposljednje mjesto na tabeli.

„Ne želim tražiti alibije, ali smatram da pozicija na kojoj se trenutno nalazimo ne oslikava vjerno naš kvalitet i naše igre. Rezultati jednostavno nisu dobri, ne ide nas, ali ruku na srce i neke druge stvari bitno su utjecale na trenutnu poziciju na tabeli,“ kaže Čurić.

Prilika za popravak dojma i bijeg sa dna današnje je gostovanje u Bijeljini kod Radnika.

„Bijeljina je uvijek vruće gostovanje, sigurno neće biti lako, ali se ne predajemo. Moramo tražiti izlazak iz rezultatske krize kako bismo makar malo mirniji dočekali prvenstvenu pauzu. Nadam se povoljnom rezultatu,“ dodao je Čurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.