Čurić: Proljetni dio dočekujemo sa mnogo boljim timom

Kapiten ipak pridužio ugovor

Čurić: Proljetni dio dočekujemo sa mnogo boljim timom

Kapiten Travnika Anel Čurić produžio je ugovor sa matičnim klubom na još pola godine. Čurić je po okončanju jesenjeg dijela sezone razmišljao o odlasku obzirom na gomilu problema, ali se situacija ubrzo iz korijena promijenila pa je odlučio ostati vjeran Travniku.

“Istina je da sam razmišljao o odlasku, ali dolaskom nove garniture ljudi u klub nisam imao dilemu. Produžio sam ugovor i svom klubu želim pomoći da sačuva premijerligaški status,” kaže Čurić.

“Mnogo jači dočekujemo proljeni dio sezone, angažovana su kvalitetna i provjerena pojačanja,” dodaje kapiten Travnika.

Čurić posljednjih dana radi po posebnom programu, a razlog je lakša povreda koljena.

“Nategao sam ligament koljena, tako da već deset dana ne treniram sa ostatkom tima. Nadam se da će povreda uskoro biti stvar prošlosti i da ću se ubrzo staviti na raspolaganje novom šefu,” zaključio je Čurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.