Curry prisustvovao utakmici PSG-a, pa pohvalio Neymara

Na utakmici PSG-a i Saint- Etienna

Curry prisustvovao utakmici PSG-a, pa pohvalio Neymara

Eldar Ganibegović

Stephen Curry je posjetio Paris, kako bi mogao gledati utakmicu PSG-a i Saint-Etienna koja je igrana u petak navečer.

Dvostruki osvajač MVP nagrade predstavljen je sa dresom PSG-a, na kojem je pisalo njegovo ime, kao i njegov broj 30, pa je poslije izveo ceremonijalni udarac na centru prije početka utakmice. 

Playmaker, koji se smatra najbolji šuterom u NBA, pohvalio je Neymara, te rekao kako njih dvojica imaju dosta sličnosti u pristupu prema igri. 

"Neymar je telentovan igrač", izjavio je Curry za službenu stranicu kluba, te istakao:

"Kad god je na terenu, znaš da će se nešto desiti. Postoji mnogo sličnosti između mog načina igranja i njegovog. Obojica želimo dati sve od sebe na terenu. Uvijek se smije i može se vidjeti kako voli ono što radi", nakon čega se dotakao dolaska u Pariz:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Prvi put sam u Parizu. Ovo je lijep grad. Doista možete osjetiti historiju i kulturu ovdje. Moj dolazak je kratak, međutim morat ću opet doći da vidim što više stvari. Mnogo mi je drago što sam ovdje na Parku Prinčeva i što ću gledati Paris Saint Germain."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi