Cvetković: Interesuje me samo pobjeda

Borac gostuje na Pecari

Cvetković: Interesuje me samo pobjeda

D. Banović

Aktuelani prvak Borac sa dosta optimizma putuje i Široki Brijeg gdje će se igrati jedan od derbija kola. Dva kluba su u prva dva kola ostvarila maksimalan učinak pa će u subotu na Pecari pokušati da nastave uspješan niz.

Zvjezdan Cvetković, trener Borca kaže da očekuje nova tri boda. "U Širokom Brijegu me interesuje isključivo pobjeda i ništa više. Sad sam vam sve rekao, igrat ćemo ofanzivno i sa željom da osvojimo cijeli plijen. Ne bih imao ništa protiv kad bi utakmica završila kao ona iz prošle sezone kad je moj sadašnji klub pobjedio sa 2:1", kazao je Cvetković.

Golman Asmir Avdukić, poput svog šefa nije krio želje uoči gostovanja u Širokom Brijegu.

"Želimo odbraniti naslov i zato idemo u svaku utakmicu sa željom da pobjedimo, bez obzira na ime i kvalitet protivnika. U posljednjih nekoliko sezona stadion u Širokom Brijegu nam odgovara i bilježimo dobre rezultate, a sad sam ubjeđen da će tako biti i ovaj put", kaže Avdukić.

Osim Bojana Markovića koji zbog povrede nije među putnicima u Hercegovinu, svi ostali fudbaleri su na raspolaganju Cvetkoviću. Kapiten Žarić se oporavio, a lakšu povredu je zaliječio i Bućan, koji bi trebalo da počne meč na Pecari.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.