Cvetković želi Karabatića

Stoper Karlovca pojačava Borac?

Cvetković želi Karabatića

Adnan Beganović

Stoper hrvatskog prvoligaša Karlovca, Jurica Karabatić, jedna je od najvećih želja novog trenera banjalučkog Borca Zvjezdana Cvetkovića.

Prema pisanju hrvatskih medija, tačnije Sportskih novosti, iskusni 33-godišnji stoper Karlovca, Jurica Karabatić, mogao bi pojačati Borac.

Naime, novi trener banjalučkog premijerligaša Zvjezdan Cvetković rado bi vidio Karabatića u svojoj momčadi, no za realizaciju transfera navodno su prepreka novci, odnosno iznos koji traži hrvatski internacionalac.

Bilo kako bilo, u narednim danima saznat će se da li će ovaj fudbaler pojačati aktuelnog bh. prvaka.

Karabatić je u dosadašnjoj karijeri branio boje Rijeke, Slaven Belupa, Slavonca, Solina i već pomenutog Karlovca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.