Cvetković želi pobjedu bez primljenog gola

Borac dočekuje Zvijezdu iz Gradačca

Cvetković želi pobjedu bez primljenog gola

D. Banović

Iako ih danas očekuje utakmica protiv Zvijezde u okviru osmine finala Kupa BiH u taboru Borca i dalje je glavna tema prekinuti derbi protiv Željezničara i kazne koje je klub dobio.

Trener Cvetković kaže da će sve učiniti da motiviše igrače na pravi način i da u ovom meču, koji će se igrati pred praznim tribinama, ostvare pobjedu koja bi im garantovala miran revanš u Gradačcu.

"Neće biti fudbalskih uslova, pred praznim tribinama će biti teško igrati, ali ja sam ubjeđen da će se igrači izdići iznad svih problema i da će na taj način uspjeti da na terenu izvojevaju pobjedu. Cilj je pobjeda bez primljenog gola i ja se iskreno nadam da bi jedan rezultat od recimo 2:0 ili 3:0 bio idealan",  rekao je trener Zvijezdan Cvetković.

Utakmica između Borca i Zvijezde igrat će se na Gradskom stadionu od 18,30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.