Cviko: Primljeni smo na fenomenalan način

Delegacija Želje u gostima kod načelnika Velike Kladuše

Cviko: Primljeni smo na fenomenalan način

Adnan Beganović

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, nalazi se na mini pripremama u Velikoj Kladuši.

Jučer su Plavi s Grbavice odigrali i prijateljski susret s domaćim Krajišnikom, a danas je delegacija Željezničara bila u posjeti kod načelnika Velike Kladuše Admila Mulalića.

"Danas nas je u goste primio načelnik Velike Kladuše. Pored mene delegaciju Željezničara predstavljao je menadžer Amar Osim i trener Dino Žurbuzović. S načelnikom Velike Kladuše razgovarali smo o svemu, a ponajviše o fudbalu", rekao je za naš portal tim menadžer Željezničara Rusmir Cviko i dodao:

"U ime kluba zahvalili smo se načelniku Velike Kladuše na gostoprimstvu. Doista smo primljeni na jedan fenomenalan način i mislim da se ovo ne može doživjeti nigdje osim u Krajini. Ovim putem se želimo zahvaliti svim građanima Velike Kladuše uz obećanje da ćemo i u narednim godinama vrlo rado dolaziti u njihov grad."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.