Da li će De Rossija koštati crveni kartoni?

Roma gubi strpljenje sa 27-godišnjim veznjakom

Da li će De Rossija koštati crveni kartoni?

Daniele De Rosi, veznjak Rome, u jučerašnjoj utakmici protiv Barija zaradio je isključenje, a to mu je bio osmi direktni crveni karton u karijeri koji bi ga mogao i koštati.

Prema pisanju talijanskih medija, Roma polako gubi strpljenje sa Rosijem, tako da bi 27-godišnji veznjak mogao napustiti Rim na kraju sezone, a mogao je biti Tottijev nasljednik.

Rossi ne pruža dobre partije kao nekada. Žele ga mnogi klubovi, ali on je srcem samo uz Romu. Postoji mogućnost da ga na kraju sezone Rimljani prodaju kako bi na njemu zaradili.

Nedsiciplina ga je koštala i dresa Talijanske reprezentacije. Nakon udaranja Darija Srne u utakmici Lige prvaka protiv Shakhtara, Prandelli mu nije uputio poziv za prošlo okupljanje Azzura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.