Da li će lagani poraz od Sarajeva presuditi Slobodanu Starčeviću?

Biće burno u redovima Tuzla City

Da li će lagani poraz od Sarajeva presuditi Slobodanu Starčeviću?

S. Mlaćo

FK Tuzla City je danas upisao poraz od Sarajeva. Bordo tim je lakše od očekivanog došao do tri boda na Tušnju, te zadao brige čelnicima domaćeg tima.

Tuzlaci su djelovali bezidejno, te nisu ozbiljnije zaprijetili lideru na tabeli, iako su njihovi navijači se potajno nadali iznenađenju.

Osim gubitka bodova, sasvim sigurno čelnike ovog kluba može i treba zabrinuti očajna partija uprkos tome što su igrali sa liderom premijerligaške karavane i u ovom trenutku kvalitetnijom ekipom.

S obzirom na navedeno, ne bi bilo čudno kada bi se čelnici premijerligaša iz Tuzle odlučili za pozitivni šok, odnosno promjenu na trenerskoj klupi.

Ceh bi mogao platiti šef struke Slobodan Starčević, a svakako da će u se narednim danima znati mnogo toga više po ovom pitanju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred čelnicima Tuzle City je u ovom trenutku možda i najteža odluka. Pružiti povjerenje Starčeviću ili pokušati promjenom uzdrmati ekipe pred naredne veoma važne izazove u goloj borbi za opstanak.

U narednom kolu Tuzla City će ugostiti na svom terenu NK Čelik.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rizzle84
Nije on kriv sto ima polovnu ekipu
0 1
VelaHavle
Joj Mlace debila, izgubili su od najbolje ekipe u drzavi u zadnjih 10tak godina idiote, nisu od zeljescara izgubilinpa da mijenjaju trenera
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi