Da li će na Mokrom Docu pasti i Tuzla City?

Balajić i Lučić najavili meč

Da li će na Mokrom Docu pasti i Tuzla City?

S. Mlaćo
Važan meč čeka nogometaše Posušja.

Sutra će Posušje ugostiti Tuzlu City, a svakako da uloga favorita pripada gostima.

Ipak, domaći vjeruju da pred svojim navijačima imaju šta pokazati, a cilj je ponoviti partiju protiv Željezničara.

Sutrašnji meč najavili su šef struke Stipe Balajić i prvotimac Luka Lučić.

“Što se tiče Tuzle, mislim da se radi o jednoj od najboljih ekipa lige, kvalitetnoj ekipi koja ima širinu u igračkom kadru. Imaju 20 podjednakih igrača, spadaju u sami vrh ovog nogometa. Čeka nas teška utakmica, imali smo problema sa povredama...Vidjet ćemo ko će sutra istrčati. Danas će sve biti jasnije“, kazao je Balajić.

“Čeka nas teška utakmica, moramo biti kakvi smo bili većinu ovih utakmica i još malo više skoncentrisaniji u završnom dijelu“, dodao je Balajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Lučić se u Posušje vratio upravo iz Tuzle.

“Dolazi nam ekipa koja je uz Zrinjski pokazala najviše. Neće biti ista utakmica kao u Tuzli gdje smo dobro osjetili kakva su ekipa. Nadam se što pozitivnijem rezultatu“, dodao je Lučić.

Top Komentari

Petraaa
Ako prime samo 3 komada, dobro su prošli..
1 2
Rizva17
0-3
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi