Da li će se za vikend nastaviti prvenstvo u Prvoj ligi RS?

Uskoro zvanične informacije

Da li će se za vikend nastaviti prvenstvo u Prvoj ligi RS?

S. Mlaćo

Za vikend se nastavlja prvenstvo u Prvoj ligi RS, ali sada je sve pod upitnikom.

Naime, zbog loše epidemiološke situacije u RS su odlučili pooštriti mjere, pa je upitan i nastavak sezone koji je planiran u vikendu ispred nas.

Oglasili su se i iz FS Republike Srpske te zamolili klubove i sportske radnike za strpljenje. Sve će uskoro biti jasnije.

"Poštovani, obzirom na nove mjere povodom sve lošije epidemiološke situacije u Republici Srpskoj, a u skladu sa današnjim dodatnim pooštravanjem mjera, FS RS će se odrediti dalje kada dobije zvanične zaključke Kriznog štaba i Ministarstva porodice, omladine i sporta. Još uvijek nismo dobili zvanične zaključke, te molimo klubove i sportske radnike za strpljenje. Javnost će o svemu blagovremeno biti obaviještena", stoji u saopštenju koje je objavio Fudbalski savez Republike Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije