Da li Hodžić objavom na Instagramu proziva Musemića?

Zanimljiv story igrača bordo kluba

Da li Hodžić objavom na Instagramu proziva Musemića?

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su remizirali na domaćem terenu protiv GOŠK-a (1:1) u okviru 4. kola Premijer lige BiH.

Nakon utakmice jasno se moglo vidjeti nezadovoljstvo navijača bordo kluba, a na udaru kritika našao se trener Husref Musemić. Zanimljivim storyjem na Instagramu oglasio se i defanzivac Sarajeva, Dušan Hodžić, koji je izazvao dosta pažnje navijača ovog kluba.

Poznato je da Musemić slovi kao strog trener koji često zna podići glas na svoje izabranike, pa se stoga postavlja pitanje da li Hodžić ovom objavom "proziva" aktuelnog šefa struke bordo tima?

Inače, Hodžić je izgubio mjesto u ekipi i u posljednje vrijeme više grije klupu i stolicu na tribinama stadiona Asim Ferhatović-Hase, pa se vjerovatno ovom objavom želi osvetiti Musemiću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

slika

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KikoMejtas
U ovom Sarajevu ne zna se ko koga prca, navijaci Husrefa, Husref igrace, igraci Husrefa, ili ti ga navijaci sve odreda, sramota i bruka sta radi i uprava kluba, Tan vise ne daje pare zato i jedan od najlosijih prelaznih rokova u klubu, samo kada svane dan i naslov da Tan odlazi iz kluba, tada ce tek biti haos i kada se vrate stari lešinari
57 3
Turkovic083
glumci moji Musemic je legenda kluba a vi samo hodajte po shisha baru i onako ne mozete dobiti pionire Sarajeva
52 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi