Da li je Messi pljuvao prema Realovoj klupi?

Ne smiruju se strasti u Španiji

Da li je Messi pljuvao prema Realovoj klupi?

Adnan Beganović

Španjolski mediji, tačnije Marca još uvijek bruje o posljednjem El Clasicu, odnosno o navodnom nesportskom ponašanju najboljeg svjetskog fudbalera Lionela Messija.

Naime, prema pisanju Marce argentinski fudbaler je nakon susreta na parkiralištu verbalno napao Alvara Arbelou, no to nije sve. Bar tako tvrdi Marca, koja je došla u posjed videa u kojem se vidi da Messi pljuje prema Realovoj klupi.

Marca navodi da nije otkriveno prema kome je Messi pljuvao, no u isto vrijeme i dodaje da je prije pet godina argentisnki majstor pljunuo Malaginog veznjaka Dudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti