Da li je Metz oštećen? Isključenje nakon starta nad Mbappeom
Foto: Screenshot

Assou-Ekotto zaradio direktan crveni karton

Da li je Metz oštećen? Isključenje nakon starta nad Mbappeom

Teme:

Metz je ugostio moćni PSG na svom terenu. Za Parižane je od prve minute igrao Kylian Mbappe, novo skupocjeno pojačanje.

Odbrana Metza je odlijevala napadima PSG-a do 31. minute kada je Cavani pogodio za 0:1, da bi ipak domaćini uspjeli poravnati na 1:1 samo šest minuta kasnije.

Iako je Metz stigao do gola, sticao se utisak da domaćini nemaju puno šanse da ostanu neporaženi. A u 56. minuti je isključen igrač Metza, Assou-Ekotto.

Ovo je bio veliki hendikep za domaćine. Assou-Ekotto je faulirao upravo Kyliana Mbappea, a stiče se utisak da je sudija Desiage donio prestrogu odluku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:


Samo tri minute nakon Assou-Ekottovog isključenja PSG je stigao do prednosti pogotkom Mbappea, da bi u 69. minuti Neymar pogodio za 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi