Da li je Obradović s razlogom isključio Pezera?

Crveni karton za Čelik

Da li je Obradović s razlogom isključio Pezera?

Čelik na Grbavici od 32. minute igra sa desetoricom fudbalera u polju i to zbog jednog prilično čudnog poteza glavnog suca Darka Obradovića.

Fudbaler Čelika Semir Pezer dobio je drugi žuti karton zbog udaranja Samira Bekrića bez lopte, ali sudeći po snimku zaista se čini da kontakta nije bilo.

Obradović je na asistenciju svog pomoćnika odlučio pokazati zbunjenom Pezeru put u svlačionicu, a Čeliku sada preostaje da se sa igračem manje pokuša odbraniti do kraja utakmice.

Trenutni rezultat utakmice na Grbavici je 0:0, a u nastavku pogledajte detalj koji je obilježio dosadašnji dio utakmice.


Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi