"Da mi je neko pričao rekao bih da je lud"

Igrač 6. kola Premijer lige BiH: Damir Tosunović

"Da mi je neko pričao rekao bih da je lud"

Ekipa Zvijezde iz Gradačca priredila je najveće iznenađenje 6. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, savladavši Velež u Mostaru rezultatom 4:1.

Napadač Zvijezde Damir Tosunović odigrao je vjerovatno i najbolju utakmicu u karijeri, postigavši Rođenima četiri gola.

"Odigrali smo zaista dobru utakmicu, te smo uspjeli savladati jednu od najboljih momčadi u ligi. Iskreno govoreći mi smo došli da se nadigravamo sa Veležom, ali ovakvom rezultatu se sigurno nismo nadali. Možda smo imali i malo sreće, jer sve što smo šutirali ka golu, to je i ušlo u njihovu mrežu", rekao je Damir Tosunović za SportSport.ba.

Tosunović je sigurno bio centralna figura utakmice u Mostaru, jer je uspio čak četiri puta zatresiti mrežu Mostaraca.

"Stvarno je prekrasan osjećaj bio na kraju utakmice. Ovako nešto nisam mogao ni sanjati. Da mi je neko prije utakmice rekao da ću postići četiri gola, sigurno bih mislio da je lud. Pogotovo je u našoj ligi je teško postići četiri gola na jednoj utamici, a da pri tom igrate na gostujućem terenu. Meč u Mostaru bila je utakmica moje karijere".

"Moglo se vidjeti da naša liga kreće u neko bolje doba. To se ovo kolo moglo i vidjeti. Sada se i na gostovanju može dobro igrati bez sudijskih nepravdi i nadam se da će se ovako nastaviti i u budućnosti", rekao je za kraj razgovora za SportSport.ba napadač Zvijezde Damir Tosunović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti