Da se čovjek sažali: Mbappe, štake, langeta i patnja sa preuzimanjem medalje

Doživio tešku povredu

Da se čovjek sažali: Mbappe, štake, langeta i patnja sa preuzimanjem medalje

Admin Čaušević

Kylianu Mbappeu se za tren srušio svijet kada ga je u prvom poluvremenu finala Kupa između PSG-a i St. Etiennea žestoko faulirao Loic Perrin. 

Mbappe je teren napustio sa suzama u očima, da bi tokom utakmice se vratio iz svlačionice na štakama te sa saigračima na klupi ispratio ostatak meča.

PSG je na kraju meč dobio s 1:0 i dodao novi pehar u svoje vitrine, a na proslavi je sa štakama u rukama bio i sjajni francuski ofanzivac.

Po Mbappeovom ponošanju se moglo primjetiti da je zadobio tešku povredu, a iako je bio na štakama i što mu je na nogu bila stavljena langeta slavlje nije želio propustiti.

Inače, Mbappe nije mogao ni da stavi sam medalju pa mu je u pomoć pritekao Neymar koji je pomogao svom saigraču. 

Pariške Svece u augustu čekaju mečevi Lige prvaka, a kako sada stvari stoje vrlo lako bi se moglo desiti da Mbappe propusti završnicu elitnog takmičenja u Lisabonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti