Da vam se ovo desi na video igrici sigurno biste razbili džojstik

Sreća napustila mlade fudbalere Južne Koreje

Da vam se ovo desi na video igrici sigurno biste razbili džojstik

Ko god je nekada u životu zaigrao neku od fudbalskim simulacija sigurno se našao u situaciji da loptu jednostavno ne može da smjesti u gol pod nerealnim spletom okolnosti.

Nešto slično se desilo juniorima Južne Koreje, ali u stvarnosti.

U utakmici Azijskog juniorskog prevenstva za igrače do 19 godina, reprezentaciju Vijetnama je čak tri puta u nekoliko sekundi spasio okvir gola u duelu sa Južnom Korejom.

Nakon prvog šuta fudbalera Južne Koreje lopta je pogodila stativu, "zaplesala" po gol liniji i udarila u drugu stativu, da bi fudbaler koji je natrčao da prikuca loptu u mrežu promašio nemoguće i pogodio prečku.

Ipak, Južna Koreja je na kraju slavila pobjedu. Vijetnam je poveo u 13. minuti preko Tua, ali je Južna Koreja došla do preokreta i pobjede (1:3) zahvaljujući golovima Choa (2x) i Kima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi